Avastus – kaval nipp, kuidas kergesti inglise keeles rääkima õppida!

„See võte on nagu mäng, mille abil ma õppisin inglise keele kergesti ära,” – räägib Astrid L. (46). Loe intervjuud Astridaga, kes omandas inglise keele, ning saad teada, kuidas ka sina võid inglise keele sama lihtsalt ära õppida!
– Kas sa oled juba varem proovinud inglise keelt õppida?– Paari aasta eest püüdsin käia inglise keele kursustel, kuid ajapuuduse tõttu loobusin sellest kiiresti. Sellised kursused on jõudumööda pigem ettevõtlikele noortele.

– Miks otsustasid inglise keele just nüüd ära õppida?

– Minu lapsed on täiskasvanud ja elavad välismaal. Seepärast on mul kui emal lõpuks ometi võimalik reisida ja elu nautida. Just reisides tekkisid mul esimesed probleemid inglise keele mitteoskamise tõttu. Näiteks lennuväljal ei saanud ma inglise keelest aru ega osanud vastata ühelegi küsimusele. Tundsin end ebamugavalt. Šveitsi programmi soovitas mulle minu mees. Ta juba kasutas seda ja oli väga rahul. Mehe positiivne eeskuju innustas ka mind proovima.

– Kuidas toimus inglise keele õppimine?

– Sain inglise keele programmi oma meiliaadressile kohe pärast registreerimist. Programm oli mulle igal ajal internetis kättesaadav. Inglise keele õppimisele kulus mul just nii palju aega, kui palju ma tahtsin sellele pühendada. Kõik oli esitatud väga arusaadavalt – klõpsasin sõnadel ja kuulasin audioversiooni. Kõik oli justkui kandikul ette toodud!

– Millal sa hakkasid märkama esimesi muutusi oma inglise keele oskuses?

– Sain juba esimese nädala möödudes aru, et tegin inglise keele programmi tellides õigesti. Olin üllatunud, kui lühikese ajaga suutsin lihtsate sõnadega öelda juba nii palju! Nüüd suudan inglise keele kõnelejatega vestelda. Tuleb välja, et kõige tähtsam oli lihtsalt õppima hakata!

– Kuidas sa hindad oma inglise keelt nüüd?

– Varem häbenesin ma väga midagi inglise keeles öelda. Kartsin, et minust ei saada üldse aru või saadakse aru valesti. Nüüd tunnen end reisimise ajal suheldes paremini. Olen rõõmus, et võtsin end kokku ja hakkasin inglise keelt õppima.

– Mida sa soovitaksid teistele, kes soovivad õppida inglise keelt rääkima?

– Olen aru saanud, et miski ei muutu, kui me ainult unistame. Selleks et unistused täituksid, tuleb reaalselt tegutseda. Kui soovid inglise keelt rääkida, siis astu esimene samm nüüd – liitu Šveitsi programmiga ja hakka inglise keelt rääkima!

Šveitsi keeleprogramm pakub võimalust õppida inglise keeles rääkima või saada raha tagasi. Ainult 16,95 euro eest.

Mine aadressile www.SwissLanguages.ee

Õppida ei ole kunagi hilja! Alusta täna ja sa näed, kui lihtne on selle meetodiga keelt õppida! Alusta kohe!