Naine avastas meetodi, kuidas omandada inglise keel kahe nädalaga!

„Juba esimesel õhtul tekkis mul justkui hasart – selle uue meetodiga oli õppida mitte ainult lihtne, vaid ka huvitav! Ning pärast kaht nädalat suudan ma juba öelda inglise keeles kõike, mida soovin. See on suurepärane!” jutustab Eva B. (48). Loe intervjuud Evaga ja saad teada, kuidas ka sina võid inglise keele 14 päevaga ära õppida.
 

– Kas te olete varem inglise keelt õppinud?

– Koolis oli inglise keele õppimine väga pealiskaudne ning inglise keele mitteoskamine on mul elus olnud sageli suureks puuduseks. Vahel oli isegi piinlik öelda, et ma ei oska inglise keelt. Vaid keele mitteoskamise tõttu olen ma jäänud ilma paljudest headest võimalustest. Seetõttu tahtsin juba aastaid inglise keele ära õppida – ka selleks, et võiksin välismaale reisida ja vabalt vestelda. Proovisin õppida õpikutest, aga see nõudis palju aega. Lõpuks lõin kõigele käega.

– Mis innustas õppima inglise keelt Šveitsi meetodiga?

– Märkasin juhuslikult internetis reklaami, et inglise keele saab kahe nädalaga ära õppida. Alguses tundus see uskumatu, aga nägin kommentaaride juures ka oma tuttava nime. Tuli välja, et ka tema oli õppinud lühikese ajaga inglise keelt rääkima. See veenis mind, et ka mina pean proovima! Registreerusin samal päeval oma e-posti aadressiga ja tellisin programmi.

– Kuidas toimus õppimine?

– Hakkasin tunde kasutamine mõni päev pärast registreerumist – siis, kui oli mõni vaba hetk. Sisestasin oma e-posti aadressi ja mulle avanes esimene tund. Tundus ebatavaline, et meetod erineb täielikult sellest, kuidas õpetatakse koolis. Juba esimesel õhtul tekkis mul justkui hasart – õppida polnud mitte ainult lihtne, vaid ka huvitav! Alguses õppisin uusi sõnu, seejärel läksin edasi lausete ja häälduse juurde. Võisin igal ajal tagasi liikuda või korrata nii palju kordi kui vaja. Otsustasin ise, kui kaua ja millal õpin.

– Kuidas te hindate oma inglise keelt pärast kaht nädalat?

– Nüüd, pärast kaht nädalat, suudan ma inglise keeles öelda kõike, mida soovin. See andis kindlustunde, et ma ei satu reaalses vestluses segadusse ja suudan vastata. Seejuures ei kao programm pärast kaht nädalat kuhugi – ma võin endiselt avada oma e-posti ning seda vaadata ja hääldust korrata. See on suurepärane!

– Mida te soovitaksite neile, kes ei oska veel inglise keelt?

– Soovitan registreeruda ja hakata õppima. Lõppude lõpuks, millal on veel parem aeg hakata omandama midagi uut kui septembril? See on lihtne meetod, millega võib igaüks kergesti inglise keeles vestlema õppida. Kui sa ei proovi, siis ei saa sa seda teada!

Vajuta siia – www.SwissLanguages.com, et saada oma keeleõppeprogramm soodustusega!

SwissLanguages.com pakub võimalust õppida inglise keeles rääkima 14 päevaga või saada raha tagasi. Ainult täna saad 55% soodustuse. Ära maga maha! Soodustus kehtib ainult 100 esimesele tänasele huvilisele. Telli programm nüüd, aga kasuta seda siis, kui soovid.