Avastasime lihtsa nipi, mis võimaldab omandada võõrkeele mõne päevaga!

Ieva.Kondrate
Selle programmiga võid sa omandada võõrkeele internetis 14 päevaga. Suure nõudluse tõttu on pakkumine piiratud – soodustuse saavad ainult esimesed 100 ostjat. Loe intervjuud ja saa teada, kuidas saada 55% soodustus juba täna.

Intervjuu hambaarsti Ieva Kondratega (39) Tallinnast, kes omandas hiljuti inglise keele.

– Kas sa olid juba ka varem proovinud inglise keelt õppida?

– Midagi ma olin juba õppinud. Keskkoolis oli see aastaid kohustuslik aine, aga see oli juba üsna ammu. Üsna palju oli meelest ära läinud. Ma ei saa ka öelda, et oleksin koolis õppinud vabalt vestlema. Kes küll mäletaks kõike, mida keskkoolis õpetatakse! (naerab)

– Miks sul tuli mõte hakata nüüd inglise keelt õppima?

– Viimastel aastatel on õnnestunud rohkem reisida. Sain aru, et juba enda mugavuse pärast oleks hea inglise keelt paremini osata. Ning muidugi ka see, et kõik ümberringi oskavad inglise keelt, aga mina mitte eriti – ma ei ole õigupoolest saanudki kunagi inglise keeles rääkida, avalikult hoopiski mitte. Nii et see mõte oli juba mõnda aega peas olnud. Nägin internetis head kampaaniat ja leidsin, et pole enam midagi venitada. Ausalt öeldes ma ei uskunud, et ma keele ära õpin, aga seal oli garantii, et kui ma keelt kahe nädalaga ära ei õpi, siis ma võin saada kogu raha tagasi. See tundus õiglane tingimus, et proovida.

– Kuidas toimus õppimine?

– Alguses oli esimene tase, kus ma õppisin ära kõik sõnad. See läks ruttu, sest mõnd ma juba teadsin. Seejärel oli test ja algas teine tase, kus õpetati meetodit, kuidas moodustada lihtsaid ja arusaadavaid lauseid. Ma istusin ja mõtlesin, et miks seda küll üldse koolis ei õpetata. Mõne päeva järel hakkasin tundma, et suudan juba ilma programmi abita end väljendada ja vestelda. Nüüd veel heidan aeg-ajalt programmile pilgu peale ja käin selle profülaktika mõttes tasemete kaupa läbi. Õppimine on väga lihtne ja kõik on arusaadav. Mul on tunne, et isegi minu ema võiks inglise keele ära õppida.

–Kuidas sul läks hääldusega?

–Suurepäraselt! Tunnid sisaldavad ka väga arusaadava hääldusega salvestiste kuulamist. See aitas tõepoolest väga palju. Kui mõni sõna tundus raskem, kuulasin seda mitu korda. Nii et hääldusega läheb mul nüüd väga hästi.

– Kuidas sa hindaksid oma praegust inglise keelt?

– Ma olen vaimustuses. Sellepärast ma kirjutasingi teile tänukirja. Ma olen saavutatuga rahul, sest ma ei karda enam, suudan ennast vabalt väljendada ja saan kõigest aru. Nüüd tahaksin ma veel veidi sõnavara suurendada – ootan väga programmi jätku.

– Mida sa soovitaksid neile, kes ei oska veel inglise keelt?

– Enne kahtlesin, kas ma üldse suudan kunagi inglise keeles vabalt vestelda. See, et te pole mõnd keelt varem omandanud, ei ole mingi näitaja, et see oleks raske või võimatu. Tuleb valida kõike lihtsam viis ja proovida, sest kaotada pole midagi.

 

Šveitsi keeleõppemeetodi puhul kasutatakse ainult neid sõnu ja fraase, mida on tõepoolest vaja teada, et uues keeles suhelda. Rõhk on sellel, et sa suudaksid võimalikult kiiresti moodustada lauseid ja saada võõrkeelest aru. Šveitsi keeleinstituudi loodud meetod põhineb regulaarsetel võõrkeele omandamise uuringutel. Ole esimeste hulgas ja saa 55% soodustust! Mine aadressile swisslanguages.ee

Vajuta siia, et alustada õppimist!