Eksperiment – kas on võimalik õppida 14 päevaga inglise keelt rääkima?

591719_940x520


„Pärast programmi lõppu olen hakanud kuulama ja aru saama, mida omavahel räägivad inglise keelt oskavad inimesed. Ka ise suudan lõpuks ometi inimestega vabalt, ilma teiste abita vestelda – see on kirjeldamatu vabadusetunne!” jutustab Rita (51).

Loe intervjuud Ritaga ja saad teada, kuidas toimub internetis õppimine ja kas tõesti on võimalik õppida inglise keel ära kahe nädalaga!Rita, rääkige kõigepealt, millised olid teie inglise keele teadmised enne seda katset?

– Inglise keelt õppisin koolis, lisaks olin veel mõned sõnad ja väljendid ära õppinud filmidest. Ent üldiselt hindaksin ma oma teadmisi nõrkadena.

Kas see, et te ei osanud inglise keelt, tekitas teile raskusi?

– Jah, tänapäeval ei saa inimene enam ilma inglise keeleta hakkama. Üsna ebameeldiv kogemus oli mul puuduliku inglise keele oskuse tõttu Saksamaal reisides. Lennujaama töötaja küsis minult midagi inglise keeles, aga ma ei saanud üldse aru, millest on jutt. Tundsin end kohutavalt ja mul oli väga piinlik – pidin lennukilt tulnud võõrastelt inimestelt paluma, et nad tõlgiksid.

Mis innustas proovima Šveitsi õppemeetodit?

– Töö ja pereelu nõuavad palju aega, seetõttu tundus, et tasub proovida meetodit, millega inglise keel pidi kahe nädalaga selgeks saama.

Jutustage, kuidas toimus programmiga liitumine ja õppimine.

– Liitumine oli lihtne – veebisaidil tuli sisestada e-posti aadress ja registreeruda ning kohe pääsesingi kõigile tundidele juurde. Õppimine ise toimus samal veebisaidil. Kui mul oli tahtmist ja vaba aega, võisin sinna minna ja veidi õppida. Ma ei pidanud kellelegi aru andma ja võisin õppida oma tempos. Kõige rohkem meeldis mulle see, et programm õpetab ka hääldust – see oli varem minu suurim komistuskivi, mille tõttu mul oli piinlik inglise keelt rääkida.

Kuidas te hindate oma inglise keelt nüüd, pärast programmi?

– Pärast programmi lõppu olen hakanud kuulama ja aru saama, mida omavahel räägivad inglise keelt oskavad inimesed. Ka ise suudan lõpuks ometi inimestega vabalt, ilma teiste abita vestelda – see on kirjeldamatu vabadusetunne! Nüüd, kui ma oskan inglise keelt, tahan sõita Inglismaale oma sealsetele sõpradele külla ja vaadata kohti, kus nad elavad, tundmata seejuures, et olen neile inglise keele mitteoskamise tõttu koormaks.

Kas te soovitaksite seda meetodit proovida ka teistel, kes veel ei oska inglise keelt?

– Soovitan seda kindlasti kõigil proovida! Olin esimest korda elus keele õppimisest vaimustuses. See meetod ei olnud igav nagu koolis õppimine – ma ei osanud arvatagi, et see on nii põnev!

Mine aadressile www.SwissLanguages.com, et saada oma keeleõppeprogramm soodustusega!

 

Šveitsi keeleõppemeetodi puhul kasutatakse ainult neid sõnu ja fraase, mida on tõepoolest vaja teada, et uues keeles suhelda. Rõhk on sellel, et sa suudaksid võimalikult kiiresti moodustada lauseid ja saada võõrkeelest aru. Šveitsi keeleinstituudi loodud meetod põhineb regulaarsetel võõrkeele omandamise uuringutel. Ole esimeste hulgas ja saa 55% soodustust! Mine aadressile swisslanguages.ee

Vajuta siia, et alustada õppimist!